Uitzonderlijke artisanale topkwaliteit

Ontdek ons assortiment

...
Trois crus

Hij is het perfecte evenwicht tussen de edelmoedigheid en fruitigheid van de Meunier en de verfijning van de Chardonnay. In de mond zorgt hij voor rondheid, soepelheid en fruitigheid. Om bij elke gelegenheid te drinken.

70% Meunier - 30% Chardonnay

Meer info
...
Esprit rosé

Zijn zalmroze kleur, die hij te danken heeft aan de Chardonnay met een kleine hoeveelheid rode champagnewijn, en zijn fruitige aroma’s maken van deze champagne de ideale bondgenoot voor uw aperitief.

85% Chardonnay en 15% rode champagnewijn

Meer info
...
Terroir blanc

Hij wordt gerealiseerd met witte druiven, 100% Chardonnay, afkomstig van onze percelen op de terroirs van Monthelon, Mancy en Chavot. In zijn eerlijke en verfrissende binnenboeket komt het raffinement van de Chardonnay tot uiting. Ideaal voor het aperitief en perfect bij zeevruchten en vis.

100% Chardonnay

Meer info
...
Terroir noir

Deze champagne wordt gerealiseerd met blauwe druiven, Pinot Noir en Meunier, afkomstig van onze percelen op de terroirs van Monthelon, Mancy en Chavot. Zijn fleurige aroma’s en lange nasmaak maken van uw aperitief een succes

40% Pinot Noir - 60% Meunier

Meer info
...
2014 Brut

Deze champagne is de vrucht van een assemblage van voornamelijk Chardonnay, Pinot Noir en Meunier van één en dezelfde oogst. Deze combinatie en de lange rijping geven hem een uitgesproken raffinement en een fraai evenwicht. Hij is ideaal voor het aperitief.

60% Chardonnay - 20% Pinot Noir - 20% Meunier

Meer info
...
2014 Sensation Brut Nature

Een Brut champagne maar met nagenoeg geen toegevoegde suikers.

40% Chardonnay - 60% Pinot Noir

Meer info
Degustatiepakket

Kunt u niet kiezen en wilt u graag onze uitzonderlijke, artisanale topkwaliteit proeven in al zijn facetten? Probeer ons degustatiepakket en verras uzelf.

Eerder een gever? Schenk dan dit pakket, u maakt er zeker iemand heel gelukkig mee.

Degustatiepakket bestellen
...

Uitzonderlijke
Artisanale
Topkwaliteit